PRVI ČOVEK ZVEZDE ZA KURIR: Delije, skroz ste u pravu!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI ČOVEK ZVEZDE ZA KURIR: Delije, skroz ste u pravu!

Uvažavamo stavove naših navijača, klub postoji zbog njih, a sezona nije bila onakva kakvu smo očekivali, kaže Mijailović

Delije su u pravu, rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović nakon što su navijači na poslednjem prvenstvenom meču protiv lučanske Mladosti žestoko isprozivali aktuelnu upravu.

Nezadovoljni navijači postavili su putem transparenata niz pitanja Mijailoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kokezi, Tončevu i Terziću, stavivši im do znanja da im neće oprostiti sezonu u kojoj je nekadašnji prvak Evrope i sveta ostao bez trofeja u domaćim okvirima.

- Navijači su u pravu! Njihovi zahtevi traže odgovore kako bi Zvezda bila ono što svi očekujemo - najbolja. Nećemo odstupiti od strategije koju smo usvojili na Skupštini kluba, a uskoro ćemo objaviti i rezultate. Crvena zvezda postoji zbog svojih navijača i za svoje navijače, zato njihove stavove uvažavamo - rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Terza video Stošića

TONČEV HOĆE FILIPOVIĆA

Zvezdan Terzić juče je održao sastanak s Vladom Stošićem, najozbiljnijim kandidatom za sportskog direktora. Ukoliko Stošić zauzme to mesto, trener će najverovatnije postati Risto Vidaković, iako je potpredsednik Ivica Tončev sinoć na zasedanju Upravnog odbora izneo predlog da šef stručnog štaba bude Zoran Filipović.

- Ako mene pitate, predložio sam Filipovića. A da li će File biti trener, ne znam, jer sam ja jedan, a ima 18 članova. Mogu samo da dodam da nije bilo drugih, zvaničnih, predloga - rekao je Tončev.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mijailović: Navijači su u pravu

Izvor: B92, 26.Maj.2015

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da smatra da većina zahteva navijača ima čvrstu osnovu...Najvatreniji navijači ‘crveno-belih’ su proteklog vikenda na utakmici protiv Mladosti transparentima pokazali šta misle o radu uprave u poslednjih godinu dana...„Za promene je potrebno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.