Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA PROVERA ZVEZDE NA KIPRU: Edson i Le Talek starteri (SASTAV)

Crvena zvezda je od 12 časova počela prvi prijateljski meč na Kipru sa Atlantisom iz Litvanije.

Meč je u znaku rođendana Aleksandra Kataija, te ostaje da se vidi hoće li slavljenička atmosfera ostati do večeras. Crvena zvezda danas od 16 časova igra još jedan meč sa Volgarom, timom koji pre desetak minuta igrao nerešeno sa Partizanom 2:2.
Miodrag Grof Božović je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << utakmicu sa Atlantisom počeo možda i u budućem prvom timu sa Edsonom i Le Talekom u postavi:
Kahriman – Cvetković, Luković, Edson, Ibanjez – Donald, Le Talek, Grujić, Katai, Srnić i Vieira.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PREKID: Volgar - Crvena zvezda 0:0

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2016

Pratite dešavanja sa drugog prijateljskog meča crveno-belih na Kipru..UTAKMICA NEĆE BITI NASTAVLJENA..- U toku je popravka reflektora, tako da drugo poluvrme kasni. Igrači se još zagrevaju...KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Sudija je zbog kvara reflektora nešto ranije okončao prvi deo igre...40. minut:...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.