Izvor: Radio Dunav, 30.Apr.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIGREVČANI BOLJI OD ZVEZDE, NASTAVLJA SE TRKA U DVOJE

Fudbaleri Bratstva su u 24. kolu Srpske lige Vojvodina kao domaćini savladali Crvenu Zvezdu iz Novog Sada sa 2:1 (0:0).
Prvih 45 minuta igre donelo je terensku inicijativu i nadmoć Prigrevčana ali su ipak mreže u prvom poluvremenu mirovale. Nastavak meča donosi još odlučniju igru domaćina i nakon sumnjive situacije u šesnaestercu gostiju sudija dosuđuje penal za Bratstvo, a siguran realizator sa 11 metara bio je Srđan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Grabež. Gosti nedugo zatim dolaze do izjednačenja, da bi nakon lepe akcije Šveljo postiže drugi gol za Bratstvo i postavlja konačan rezultat ovog meča.
Ekipa trenera Slobodana Bačića zadržala je četiri boda prednosti u odnosu na Omladinac iz Novih Banovaca, koji su u ovom kolu pobedili Vršac sa 3:2.
Trka u dvoje za plasman u viši rang se nastavlja i u 25.kolu Bratstvo će biti slobodan tim, dok Omladinac gostuje u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.