Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDRAG RAJKOVIĆ: Nećemo prokockati 10 miliona!

Kapiten Crvene zvezde, Predrag Rajković bio je jedina svetla tačka u porazu crveno-belih od Kairata 2:0 na Marakani, ali i pored lošeg rezultata najbolji mladi golman planete veruje u prolaz u drugo kolo.

Mladi Negotinac je u intervjuu za Alo na konstaticju da bi saigrači i on vrlo lako mogli da “prokockaju” ogroman novac koji je uprava skupila kako bi se igrala Evropa odgovorio:
- Ne bih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da ulazim puno u tu priču oko novca, ja sam zadužen za teren, ali svi znamo da je uprava požurila i potrudila se da nam obezbedi novac za učešće u evropskim takmičenjima, tako da ćemo dati sve od sebe da ne prokockamo taj novac i da ne ispadnemo u prvom kolu – rekao je Rajković.
Golman Crvene zvezde veruje u čudu i kaže da su crveno-beli kvalitetniji od Kairata i da će to dokazati na terenu kada se bude igralo 11 na 11.
- Jako teško nam je pao poraz, a presekao nas je crveni karton Pavićevića u drugom minutu, praktično smo čitav meč igrali sa igračem manje, što je jako teško. Ne bi bio taj rezultat da nas je bilo 11 na 11, budite ubeđeni. Takođe, njima je u toku prvenstvo, u boljoj su formi, ali to ne sme da nam bude alibi. Znam da su nas mnogi već optisali, ali nije gotovo. Greše svi, idemo u Kazahstan rasterećeni, Zvezda može da postigne dva ili tri gola i plasira se u drugo kolo. Očekujem daleko bolju partiju u revanšu – zaključio je Rajković.
The post PREDRAG RAJKOVIĆ: Nećemo prokockati 10 miliona! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.