Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZDRAV ZA NAVIJAČE: Zvezdini stranci nigde jedan bez drugog (FOTO)

Poznato je da se strani sportiti kada dođu u Srbiju uglavnom drže zajedno pa je tako već sada primetno da su u Crvenoj zvezdi formirana prijateljstva za ceo život.

Očigledno je da je Mičel Donald uvek uz Mamadua Mbođa, dok se na drugoj strani Hugo Vijeira i Luis Ibanjez nerazdvojni i van terena. U ovoj prilici u džakuziju u zlatiborskom hotelu Palisad sa njima se našao i Izraelac Idan Vered.
Sva trojica su prilikom fotografisanja pokazali latinično V kao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << oznaku za pobedu (eng. victory) verovatno kao poruku navijačima da će nastaviti da pobeđuju odnosno da će nastaviti trijumfalni niz pošto trenutno imaju čak devet vezanih utakmica u kojima su osvojili tri boda.


Relax after the training ????????????
A photo posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) on Oct 10, 2015 at 2:47am PDT


Fudbaleri Crvene zvezde, svi koji nemaju obaveze prema svojim reprzentacijama, trenutno se nalaze na mini pripremama na Zlatiboru uočui nastavka sezone. Crveno-beli će prvi naredni meč u domaćem šampionatu odigrati sledećeg vikenda protiv Rada na Banjici.
The post POZDRAV ZA NAVIJAČE: Zvezdini stranci nigde jedan bez drugog (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.