Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO BIZARNO: Bivši napadač Zvezde postigao najneverovatniji gol u karijeri! (VIDEO)

I ne samo u svojoj karijeri, već i jedan od najčudnijih, ali i najsmešnijih u istoriji fudbala.

Fudbaleri Sivasa danas su na svom terenu remizirali protiv Ahisara, za koji nastupaju bivši igrači Partizana Petar Grbić i Milan Lukač, ali i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Bruno Mezenga.
Naime, Brazilac je, ni kriv ni dužan, postao zvezda najinteresantnijeg momenta >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na ovom meču, pošto je upisan kao strelac jednog od najneverovatnijih pogodaka ikad viđenih.
TADIĆEVO SILOVANJE SITIJA: Srbin razara ‘Građane’! (VIDEO)
U poslednjim momentima meča, Mezenga je potpuno nespretno želeo da uputi pas u prostor, ali je bio veoma neprecizan i lopta je otišla pravo do golmana domaćina Ernestasa Setkusa.
Međutim, umesto da je mirno prihvati, čuvar mreže Sivasa reagovao je komično i dozvolio da mu lopta prođe kroz noge i otkotrlja se u mrežu.

VELIKA TRAGEDIJA: Srpski golman nije preživeo udar groma (FOTO) (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komedija od gola bivšeg Zvezdinog napadača! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016

Pa još u 90. minutu, za spas svog tima od poraza....Ljubitelji fudbala u Srbiji, pogotovo navijači Crvene zvezde, sećaju se Bruna Mezenge koji je pre pet godina bio član našeg najtrofejnijeg kluba...Ovaj Brazilac danas ima 27 godina i nastupa u Turskoj, u ekipi Ahisara, čije boje brane i dvojica...

Nastavak na Sportske.net...

ULIČARSKI: Žestoka tuča u derbiju između Šahtjora i Dinama iz Kijeva (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2016, 09:04

Sevale su pesnice i šutiranja među igračima, a u incidentu su učestvovali bukvalno svi članovi oba tima.. . Incident se dogodio posle trećeg gola Šahtjora u 78. minutu meča koji je završen rezultatom 3:0.. Teško će se utvrditi ko je prvi započeo sukob i zbog čega, ali u svakom slučaju svet...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.