Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2014, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTEZ GODINE, ALI STVARNO: Nekadašnja Zvezdina odbojkašica postigla poen – PETOM! (VIDEO)

Za golove petom zaduženi su veliki majstori fudbala,  ali za poen petom? Radi se o odbojci… Retko viđeno i teško izvodljivo, ali taj potez pošao je za nogom našoj odbojkašici Jeleni Blagojević.

Bivša odbojkašica i kapiten Crvene zvezde Jelena Blagojević sada igra u italijanskom Bergamu, a ovom neverovatnom bravurom ne samo da je osvojila poen za svoj tim, nego je iznenadila i svoje a i protivničke >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igračice. Inače, ovaj poen je već proglašen za potez godine.

Zaista neverovatno! Barvo Jelena!
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Bravura" srpske odbojkašice: Postigla poen petom!

Izvor: Sportal.rs, 26.Nov.2014

Srpska odbojkšica Jelena Blagojević, igračica Fopapedretija iz Bergama, osvojila je poen petom u utakmici protiv Pomi Kazalmađorea!..Fantastičnom improvizacijom, bivša odbojkašica Crvene zvezde je u okviru 2. kola italijanskog prvenstva načinila "potez meseca" u italijanskoj Seriji A...Spektakularni...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.