POSLE REMIJA NA ZLATIBORU: Milojević kritikovao DVA stranca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE REMIJA NA ZLATIBORU: Milojević kritikovao DVA stranca!

Crveno-beli bez pobede na Zlatiboru.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je posle remija protiv Rudara iz Pljevalja (pročitajte OVDE) da mu rezultat nije bio u prvom planu i da veruje da će njegov tim spreman dočekati duel protiv Florijane na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- neralno sam zadovoljan sa nekim stvarima, puno toga ima da se ispravi, ali se videla želja i zamor igrača. Imamo vremena do četvrtka i meča sa Florijanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do tada bićemo pripremljeni. Nismo imali brzinu, ne samo jednog ili dva igrača, već cele ekipe. Optimista sam, biće sve u redu - re kao je Milojević posle prijateljskog meča na Zlatiboru.

Kako je naglasio, pobede su uvek prioritet, ali je u testu sa crnogorskim predstavnikom želeo da vidi druge stvari.

- Puno igrača nije naviklo na ovakav ritam, psihički zamor posle svega iz prošle sezone. Raduje me da je atmosfera izuzetno dobra, što je jako bitno za početak. Uvek volim da pobedim, ali u ovakvim mečevima želim nešto drugo da vidim. Psihološki je dobro da se pobeđuje, Zvezda je Zvezda.

Prema njegovim rečima, ekipi je neophodno da igra u kontinuitetu kako bi se uigrala, pohvalivši igru Filipa Stojkovića i Slavoljuba Srnića po desnoj strani. Za veziste Damijana Le Taleka i Mičela Donalda rekao je da se sa njima puno razgovara i da očekuje više od njih, ali i od celog tima.

- Njih dvojica su bili nosioci Zvezdine igre. Pričamo dosta sa Le Talekom i želimo da ostanu. Profesionalci su i moraju da se fokusiraju na svoje obaveze. Ono što neću jeste nezadovoljne igrače i ko god  izrazi želju može da ide. Neću da trpim nezadovoljstvo, želim maksimum od svih - zaključio je Milojević, uz konstataciju da ima nekoliko dilema oko sastava pred premijeru protiv Florijane u četvrtak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.