POJAČANJE: Bosančić potpisuje za Crvenu zvezdu

Izvor: Kurir, 23.Jul.2014, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANJE: Bosančić potpisuje za Crvenu zvezdu

Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza ugovorili uslove dolaska bivšeg igrača Partizana

Miloš Bosančić će potpisati za Crvenu zvezdu i posle Velibora Vasovića postati prvi fudbaler koji je iz Humske stigao na Marakanu.

Doduše, ne direktno, već preko Južne Koreje. Ljubav Miloša Bosančića prema Crvenoj zvezdi nije sporna, a vezni igrač je bio izričita želja trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nenada Lalatovića.

Miloš Bosančić (26) prošle nedelje raskinuo je ugovor sa Gjongnamom na svoju štetu, kako bi došao u Zvezdu, ali onda je negde zapelo. A to „negde“ je navodno - kod navijača. Miloš Bosančić se odrekao 200.000 evra kako bi poneo dres kluba za koji navija od malih nogu. Na Marakani će igrati za pet puta manje para, što je dovoljan pokazatelj koliki je zvezdaš.

- Meni je više glupo da se ponavljam. Svi znaju za koga navijam - rekao je Miloš Bosančić i dodao:

- Devetog avgusta sigurno dolazim na stadion protiv Radničkog iz Niša. Pitanje je samo da li kao igrač ili navijač. Razumem navijače, imaju principe kojih se drže... Ja sam se sa Crvenom zvezdom dogovorio o svemu. Hoće me i trener, što mi je posebno drago. Ostalo je da se poklopi još ta jedna kockica. Videćemo!

(M. B.)

Novo ime

JANKOVIĆ ZAMENA ZA LAZOVIĆA

Darko Lazović ima ponudu Benfike od dva miliona evra i mogao bi da napusti Marakanu. Kao njegova zamena trebalo bi da stigne Branislav Janković, reprezentativac Crne Gore, koji je prošlu sezonu odigrao za Grbalj. Njega su već snimili Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza, a mladi vezni igrač imao je i neke neformalne kontakte s Verderom iz Bremena. Janković bi bio zamena za Darka Lazovića jer je krilni fudbaler, a s obzirom na to da crveno-beli imaju odlične odnose s klubom iz Radanovića, sasvim je izvesno da će doći do dogovora.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.