PODVUČENA CRTA: Crvena zvezda će potrošiti dva miliona evra na pojačanja

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODVUČENA CRTA: Crvena zvezda će potrošiti dva miliona evra na pojačanja

Uprava Crvene zvezde dovela je u letnjem prelaznom roku 11 novih fudbalera, za šta je morala da potroši 840.000 evra, plaćajući obeštećenje njihovim bivšim klubovima.

Plate za pojačanja su podigle troškove u budžetu za tačno 1.134.000 evra, čemu treba dodati i prinadležnosti, koje se plaćaju starosedeocima kako bi se dobio pravi iznos koštanja crveno-bele ekipe.

Najviše para izdvojeno je kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi se isposlovali dolasci Slavoljuba Srnića i Srđana Plavšića, dok su plate po običaju najjače strancima, u ovom slučaju Ibanjezu, Donaldu i Ugo Vijeiri.

Bez obzira na potrošenih dva miliona evra i novac koji je obezbeđen za plate igrača iz prošle sezone, teško je poverovati da će svi pomenuti troškovi preći granicu od tri miliona evra, koliko su u Ljutice Bogdana prihodovali prodajom Predraga Rajkovića Makabiju iz Tel Aviva. Nešto malo novca je zarađeno u transferima Darka Lazića i Vukana Savićevića, dok je kod ostalih odlazaka bilo važnije da se izbrišu dugovi u zamenu za „čiste papire“ i slobodan odlazak u drugi klub.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.