Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PITANJE DANA: Hoće li se Vojvodina prošetati Marakanom?

Crvena zvezda u subotu od 17 časova dočekuje Vojvodinu u 5. kolu plej-ofa Superlige Srbije, a mnogi klubovi se pitaju da li je ovo regularan meč.

Razlog je taj što je Crvena zvezda već osvojila titulu prvaka države, te joj današnji meč rezultatski ništa ne znači. Trener Miodrag Božović istakao je danas na konferenciji za novinare da će uglavnom šansu dati igračima koji su manje igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tokom sezone, ali se očekivalo da bude i nekoliko prvotimaca. Sada se postavlja pitanje da li će i njih biti na terenu, jer će Crvena zvezda samo 24 sata kasnije na istom stadionu dočekati Olimpijakos u proveri u kojoj će se videti gde su crveno-beli sada u odnosu na evropske timove, učensike Lige šampiona.
ZVEZDA HOĆE ĐURĐEVIĆA: Evo šta kaže o tome mladi napadač (VIDEO)
Zato nema sumnje da će Vojvodini biti dosta olakšan posao u borbi za Evropu. Sada se postavlja pitanje kako će reagovati Borac i Radnički iz Niša, koji se nadaju da mogu stići Novosađane i uz pobedu Partizana u Kupu otići u Ligu Evrope.
VAŽNO: Pomeren meč Crvene zvezde i Olimpijakosa
Tim Crvene zvezde bi protiv Vojvodine mogao da izgleda ovako:
Supić – Cvetković, Stojanović, Edson, Anđelković – Donald, Ristić, Babunski, Srnić, Gavrić – Sikimić.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SLS: Božović je menjao, ali je na terenu najskuplji igrač (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2016

Za nešto manje od sat vremena na stadionu “Rajko Mitić” koplja će ukristiti u derbiju 5. kola plej-ofa Superlige Crvena zvezda i Vojvodina.. . Beogradski crveno-beli su već overili titulu prvaka, te su glavom više u meču sa Olimpijakosom koji se igra sutra od 19 časova. Zbog toga je i trener...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.