PIONIR PUCA OD EMOCIJA: Ovako će svi Zvezdini navijači odati počast Jagodi protiv Galatasaraja!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIONIR PUCA OD EMOCIJA: Ovako će svi Zvezdini navijači odati počast Jagodi protiv Galatasaraja!

Navijači Crvene zvezde žele da narednu utakmicu košarkaške ekipe u Evroligi sa Galatasarajem posvete Marku Ivkoviću, navijaču koji je ubijen u Istanbulu 2014. godine, baš pred duel dve ekipe u dvorani "Abdi Ipekči".

Još pred meč sa Efesom, Delije su podelile flajere sa obaveštenjem u kome se apeluje na sve koji planiraju da dođu na utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa Galatasarajem, to učine tako što će doći u majicama sa likom preminulog navijača.

Na istu poruku su navijači podsetili u prethodnom periodu.

"Delije, Zvezdaši, narednu utakmicu u Pioniru Zvezda igra 23. februara protiv Galatasaraja. Ta utakmica je svakako poseban povod da se još jednom setimo našeg preminulog brata Marka Ivkovića - Jagode. Zato već sad pozivamo sve "delije" i Zvezdaše da na tu utakmicu dođu u majicama sa Markovim likom. Želimo da ceo Pionir, od partera do vrha tribina, bude u tim majicama i da svi zajedno još jednom pokažemo da sećanje na našeg hrabrog brata traje u srcima svih "delija" i Zvezdaša. Iako znamo da svi imaju majice, ako je neko možda nema, može je kupiti u butiku 'Delije' na zapadu Marakane. Vremena ima sasvim dovoljno a svi koje dolaze nabave majice i da protiv Galatasaraja cela hala bude u majicama ŽIVIŠ! Sa Severa nek' zapeva svako, nek' živi Marko," piše u flajeru.

Utakmica Crvena zvezda - Galatasaraj igra se u četvrtak od 19 časova.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DELIJE U AKCIJI: Zvezdaši, svi smo mi Jagoda

Izvor: Kurir, 21.Feb.2017

...Navijači Crvene zvezde spremaju veliku akciju za utakmicu Evrolige između košarkaša crveno-belih i Galatasaraja, koja je na programu od 1900 časova u hali "Aleksandar Nikolić"..Delije žele da svih 6000 ljudi u dvorani imaju majicu sa likom tragično nastradalog navijača Marka Ivkovića Jagode,...

Nastavak na Kurir...

ZVEZDA: Iste cene, ali manji kontigent ulaznica

Izvor: Mondo, 21.Feb.2017

Duel Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja označen kao "izuzetno visokog rizika". Delije pozivaju da se dođe u majicama sa likom Marka Ivkovića - "Jagode"...Foto: MN Press..Kao i u prethodnim utakmicama Evrolige koje su košarkaši Crvene zvezde Telekom igrali u dvorani Aleksandar Nikolić, i u četvrtak...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.