Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETARDA: Neka se spremi Zvezda, Kairat se ne šali! (VIDEO)

Kako se kazahstansko prvenstvo odvija ‘kontra’ od našeg, Kairat je u 19. kolu igrao prvenstveni meč protiv Šahtjora i bio veoma ubedljiv, pobedili su rezultatom 5:0.

Kairat se nalazi u seriji od sedam uzastopnih pobeda iz isto toliko odigranih duela, a posle Crvene zvezde stradao je i Šahtjor iz Karagandija. Ekipa Vladimira Vajsa slavila je na gostovanju ubedljivim rezultatom 5:0, a strelci su bili Seržinjo, Sito Riera dva puta, Kešaj i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Kukejev.

(youtube / Aibar Rysdaulet)
Bila je to odlična uvertira za drugoplasirani tim kazahstanskog prvenstva pred revanš sa Crvenom zvezdom i odbranu velike prednosti sa Marakane od 2:0. Drugi duel igra se u četvrtak u Almatiju.
The post PETARDA: Neka se spremi Zvezda, Kairat se ne šali! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.