Ovo je bilo najduže putovanje u istoriji UEFA takmičenja!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je bilo najduže putovanje u istoriji UEFA takmičenja!

Aberdin je danas igrao protiv Kairata, prešli su ogroman broj kilometara.

Danas se igraju utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a jedan od mečeva igra i Kairat, ekipa koja je preslišala našu Crvenu zvezdu u prvom kolu ovih kvalifikacija.

Oni su svoj meč već završili, igrali su protiv škotskog Aberdina, a meč su rešili u svoju korist rezultatom 2:1 i imaju izgledne prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se plasiraju u narednu fazu.

Ipak, fudbaleri Aberdina su bili veoma umorni danas, trebalo im je i vremena da se adaptiraju na klimu i vremensku razliku. Činjenica je da su oni prešli najveći broj kilometara u istoriji UEFA takmičenja.

Naime, ekspedicija Aberdina je prešla neverovatnih 7689 kilometara na putu do Alma-Ate, ili Almatija, kako ga drugi nazivaju.

Čak 65 navijača Aberdina je krenulo na ovaj put.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.