Oglasio se Goran, koji je pomenuo da su na Staroj planini “živeli” dinosaurusi – evo šta je rekao!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Goran, koji je pomenuo da su na Staroj planini “živeli” dinosaurusi – evo šta je rekao!

Povodom promotivnog spota o rizortu Stara planina oglasio se akter, ujedno i direktor ovog rizorta Goran Karadžić, inače bivši košarkaš Crvene Zvezde. On je, predstavljajući turističku ponudu i atrakcije ove lokacije, pomenuo da je ona poznata po tome što su tamo živeli dinosaurusi što je izazvalo brojne komentare čitalaca koji o tome ništa nisu znali.

Karadžić je, kako kaže, zadovoljan "odjekom" uz minimalna ulaganja iako se njegove tvrdnje o dinosaurusima zasnivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na prilično nepouzdanim podacima.

- Sa raznih novina i portala sam "pokupio" to da je na Staroj planini nađeno dosta fosilnih ostataka dinosaurusa i zato sam to plasirao. Upravo dinosaurusi će biti novi zaštitni znak Stare planine. Biće nam maskota - rekao je ushićeni direktor.

Snimanje je trajalo više desetina minuta i, prema njegovim rečima, nije bilo ponavljanja. Tokom snimanja, kaže da nije imao tremu i da se osećao kao kada je igrao košarku, pa kad treba da šutira u koš.

Foto-montaža: Wikimedia/Ceco7101, pixabay.com

Bez obzira na zlurade komentare, on je veoma zadovoljan svojim nastupom, a telefon mu se, nakon pojavljivanja spota "usijao".

- Zvali su me čak i poznati stručnjaci iz zemlje i regiona da mi čestitaju na rezultatu koji smo postigli kontramarketingom. Voleo bih da ovo čudo potraje što duže - rekao je uz osmeh bivši sportista koji nije propustio priliku da pomene da je hotel državno vlasništvo koje je jedno vreme bilo povereno na upravljanje stranoj kompaniji.

- Kompanija je u jednom trenutku 2015. poslovala sa gubitkom, ali kada su rešili da mi povere upravljanje, malo po malo, počeli smo da poslujemo sa dobitkom. Sada treba da vratimo gubitke - zaključio je Karadžić.

Na naše pitanje - da li razmišlja da se ponovo pojavi u nekoj reklami ili na televiziji, rekao je:

- Ako treba još neko pojavljivanje, zovite, nije problem.

(S.V.)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.