Održana Skupština RK Crvena zvezda: Zadatak za sledeću sezonu je titula!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana Skupština RK Crvena zvezda: Zadatak za sledeću sezonu je titula!

Muški rukometni klub “Crvena zvezda” održao je danas godišnju Skupštinu kluba, na kojoj su analizirani rezultati odigrane sezone crveno-belog tima.

Postigavši prvi put u poslednjih 15 godina pozitivan bilans, MRK “Crvena zvezda” konačno je bila u prilici da može isključivo da se posveti takmičenju. Ipak, i povrh toga, klub je prešao put od sjaja i zauzimanja čela tabele do razočaravajućeg završetka od devet uzastopnih poraza.

Takvi nezadovoljavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rezultati dali su treneru Nenadu Peruničiću ne samo cilj, već zadatak za narednu sezonu, koji će biti jedini prihvatljiv, a to je titula.

- Sve ispod toga bio bi neuspeh i ako sledeću sezonu ne završimo slavno, neću više biti trener crveno-belih - rekao je Peruničić.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

I predsednik kluba Mirko Butulija se obratio prisutnima.

- Ovo je prvi put da je klub pozitivno poslovao i sada vidimo da loše finansijsko stanje nije jedino koje staje na put velikim ambicijama kluba. Na početku postavili smo tri cilja – prve godine da spasimo klub da ostane u ligi, druge da omogućimo finansijsku stabilnost i na kraju da osvojimo titulu. Prva dva cilja su postignuta, a ja kao čovek koji ne pravi kompromise, ovim putem obećavam da ukoliko ne ostvarimo i treći, i na kraju naredne sezone ne osvojimo titulu, smatraću to ličnim neuspehom i podneću ostavku - istakao je predsednik kluba Mirko Butulija na održanoj Skupštini.

Dosadašnji prvi čovek Skupštine Goran Tukić, iz ličnih razloga, podneo je ostavku na mestu predsednika, koja je jednoglasno usvojena. Za novog predsednika Skupštine izabran je dosadašnji član Upravnog odbora Danilo Đaković. Za nove članove Upravnog odbora MRK “Crvena zvezda” imenovani su: Milan Nikolić, Mile Samardžić, Predrag Đurđev, Nedeljko Karakaš, Miodrag Paspalj, Božidar Opačić, Uglješa Mrdić, Marko Purković, Danilo Đaković i Mirko Butulija.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKUPŠTINA MRK ZVEZDA: Peruničić i Butulija najavili ostavke ako crveno-beli ne osvoje titulu

Izvor: Kurir, 28.Jun.2016

...Postigavši prvi put u poslednjih 15 godina pozitivan bilans, MRK Crvena zvezda konačno je bila u prilici da može isključivo da se posveti takmičenju Ipak, i povrh toga, klub je prešao put od sjaja i zauzimanja čela tabele do razočaravajućeg završetka od devet uzastopnih poraza Takvi nezadovoljavajući...

Nastavak na Kurir...

Crvena zvezda: Cilj samo jedan " titula

Izvor: B92, 29.Jun.2016, 14:12

Rukometni klub Crvena zvezda održao je godišnju Skupštinu kluba, na kojoj su analizirani rezultati odigrane sezone crveno-belog tima..."Postigavši prvi put u poslednjih 15 godina pozitivan bilans, MRK Crvena zvezda konačno je bila u prilici da može isključivo da se posveti takmičenju. Ipak, i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.