Odložen meč Voždovac - Novi Pazar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen meč Voždovac - Novi Pazar

Zbog ubistva navijača Crvene zvezde uoči košarkaškog meča sa Galatasarajem u Istanbulu, odložen je meč fudbalskog prvenstva između Voždovca i Novog Pazara, odlučili su danas čelnici fudbalske lige Srbije.

Utakmica 13. kola trebalo je da bude odigran danas od 13 sati na stadionu Voždovca.

Odlukom o odlaganju meča trebalo je da se izbegnu eventualni incidenti, s obzirom na tradicionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prijateljski odnos koji vlada između navijača Novog Pazara i istanbulskih klubova.

Navijač košarkaša Crvene zvezde ubijen je sinoć ispred dvorane Abdi Ipekči u Istanbulu, kada su pristalice Galatasaraja napali grupu od oko 400 pristalica srpskog kluba, koji su doputovali na utakmicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložen meč Voždovac - Novi Pazar

Izvor: Press, 22.Nov.2014

Zbog ubistva navijača Crvene zvezde uoči košarkaškog meča sa Galatasarajem u Istanbulu, odložen je meč fudbalskog prvenstva između Voždovca i Novog Pazara,. odlučili su danas čelnici fudbalske lige Srbije. . Utakmica...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.