Odložen Zvezdin meč za Zvonka Milojevića zbog potopljenog terena

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen Zvezdin meč za Zvonka Milojevića zbog potopljenog terena

Fudbaleri Crvene zvezde bili su najavljeni kao gosti Šumadije u Aranđelovcu u sredu, u okviru humanitarnog meča, ali je duel odložen.

Trener Lalatović je planirao da u Aranđelovac povede većinu fudbalera, pa se očekivala lepa poseta, posebno imajući u vidu da se utakmica igra za bivšeg Zvezdinog golmana, Zvonka Milojevića. Ipak, meč je odložen zbog loših vremenskih uslova, pošto su domaćini saopšili da je teren potopljen. Novi termin biće određen naknadno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Takođe, zakazano je još jedno prijateljsko odmeravanje snaga, i to za 10. oktobar. Crvena zvezda će iskoristiti reprezentativnu pauzu kako bi otputovala u Banjaluku, i tamo odigrala utakmicu protiv Borca.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.