Objavljen-video-koji-je-otkrio-ubicu-navijaca-Zvezde-u-Istanbulu

Izvor: medio.rs, 22.Dec.2014, 02:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen-video-koji-je-otkrio-ubicu-navijaca-Zvezde-u-Istanbulu

Na turskom portalu "Haber Turk" pojavio se video koji je pomogao u rešavanju slučaja ubistva navijača Crvene Zvezde Marka Ivkovića

U turskim medijima pojavio se snimak, za koji tvrde da je pomoću njega rešeno ubistvo navijača Crvene zvezde pred evroligaški meč u Turskoj.

U turskom portalu “Haber Turk” pojavio se video, za koji tvrde da je pomogao u rešavanju ubistva navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Crvene zvezde Marka Ivkovića, koji je nastradao u navijačkoj tuči sa pristalicama Galatasaraja pred evroligaški meč dva kluba u Istanbulu.

Navodno je turska policija pomoću ovog snimka otkriven prvooptuženi za ubistvo Ivkovića Kadrij Aktaš, protiv koga je podignuta optužnica za krivično delo ubistvo sa predumišljajem.

Video klip možete pogledati ovde!

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.