Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON SE NE ODBIJA: Delije dobile specijalnu pozivnicu na rođendansku proslavu u Areni! (VIDEO)

Sportsko društvo Crvena zvezda slavi sedam decenija postojanja, pa je utakmica KK Crvena zvezda Telekom – Makabi u Kombank areni prava prilika za proslavu takvog jubileja.  

Sam meč neće imati rezultatski značaj za crveno-bele, ali proslava jubileja i to kada u Beograd dolazi aktuelni evropski prvak, biće dovoljan razlog za Delije da dođu u što većem broju. 
Posebnu pozivnicu za Delije ima i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << heroj iz poslednjeg meča iz Jagodine, Darko Lazović.
- Jako volim da gledam košarku, kad god imam priliku dođem da pogledam neku Zvezdinu utakmicu. Tako će biti i ovog puta protiv Makabija i zato pozivam Zvezdine navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu i da podrže košarkaše. Mislim da su svojim igrama zaslužili da protiv ekipe kakva je Makabi, aktuelni šampion Evrope, Arena bude ispunjena do poslednjeg mesta. Razlog više je što se obeležava i 70 godina od osnivanja kluba. Nadam se punoj dvorani i pravom spektaklu – poručio je Lazović.
Utakmica između Crvene zvezde Telekom i Makabija igra se u četvrtak od 20:45. 

hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svi na "Marakanu" - Zvezda slavi rođendan!

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2015

U danu kada SD Crvena zvezda proslavlja sedamdeseti rođendan iz Ljutice Bogdana stiže poziv "Delijama" da u subotu napune "Marakanu" i tako uveličaju proslavu 7 decenija postojanja crveno-bele porodice.

Nastavak na Sportske.net...

Rusi čestitali Zvezdi 70. rođendan: ''Slavna srpska Crvena zvezda...'' (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2015

Proslava sedam decenija postojanja Sportskog društva Crvena zvezda nije ostala neprimećena ni u Rusiji. Pojedini tamošnji mediji potrudili su se da podsete rusku javnost na slavnu istoriju velikog srpskog kluba.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.