Novi udar na Toleta: FS Mladenovca traži smenu Raše Babića?

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi udar na Toleta: FS Mladenovca traži smenu Raše Babića?

Prema navodima dnevnog lista Sport i predstavnici ostalih prigradskih saveza uskoro bi trebalo da potpišu peticiju za smenu Babića, čoveka od poverenje aktuelnog predsednika FSS-a

Prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je nedavno da se pojedine strukture unutar kluba sa „Marakane“ bave slučajem Tomislav Karadžić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i da intenzivno rade na njegovoj smeni sa mesta predsednika FSS-a. Sudeći prema pisanju dnevnog lista Sport odgovorni iz Ljutice Bogdana krenuli su u žestoku ofanzivu...

Naime, kako saznaje Sport predstavnici FS Mladenovca pokrenuli su incijativu, tačnije potpisali peticiju, za smenu prvog čoveka FS Beograda Ratomira Babića. Pomenuti Babić je dugogodišnji čovek od poverenja Tomislava Karadžića, član je Izvršnog odbora FSS-a, i slučaju da dođe do njegove smene, bio bi to prvi veliki udarac za popularnog Toleta. Iako je Karadžić nedavno dobio jedinstvenu podršku na sednici skupštine FSS prema pojedinim informacijama čelnici Crvene zvezde žele da izvrše promene preko regionalnih saveza. Oni na taj način nameravaju da promene delegata u Skupštini FSS koje je Zvezdan Terzić odavno označio kao Toletove klimoglavce.

Pored predstavnika Mladenovca peticiju za smenu Ratomira Babića uskoro bi, prema navodima Sporta, trebalo da potpišu i pred ljudima iz ostalih prigradskih Saveza (Lazarevac, Obrenovac, Sopot, Grocka)... Eventualna Babićeva smena verovatno bi predstavljala uvod u novu rundu rata na relaciji Crvena zvezda - FSS.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.