Nova provokacija: Turci ponovo na Markovom grobu

Izvor: B92, 14.Feb.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova provokacija: Turci ponovo na Markovom grobu

Ono što huliganima Galatasaraja padne na pamet, to zdravom čoveku nikada ne bi. Slika kojom se ponovo hvale potvrđuje da nema granica njihovom bezobrazluku. Oni su, naime, objavili na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se vidi da su ponovo bili na grobu Marka Ivkovića Jagode (25), navijača Crvene zvezde iz Zemuna, koji je ubijen 21. novembra 2014. godine u Istanbulu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BRUKA I SRAMOTA: Navijači Galatasaraja ponovo oskrnavili grob Marka Ivkovića!

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2017

Simpatizeri turskog kluba ponovo posetili grob ubijenog navijača Crvene zvezde i pokazali da nemaju meru Jedno je na utakmicama provocirati protivničke igrače i navijače, ali potpuno drugo kada to radite na ovako morbidan način kao simpatizeri Galatasaraja. Ponovo su oskrnavili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.