Ništa od povratka Terminatora: Peruničiću pukao mišić na treningu

Izvor: Press, 04.Mar.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od povratka Terminatora: Peruničiću pukao mišić na treningu

Trenera i igrača rukometnog kluba Crvena zvezda zadesio veliki peh
Nisam ni prestajao da treniram. Održavam formu na fudbalu, redovno idem u teretanu, trčim... Svakako da nemam snage kao nekad, niti ću biti na terenu ceo meč. Želim samo da momci osete da sam tu, uz njih. Pa koliko vazduha budem imao, toliko ću igrati – rekao je Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Peruničić posle vesti koja je odjeknula kao bomba da se vraća na parket kako bi pomogao svojim mladim izabranicima da izbegnu borbu za opstanak.

Ipak, nije isto kada imaš 24 i 44 godine. Terminator se povredio na treningu pošto mu je stradao mišić, tako da od povratka na teren nekada rukometnog asa, koji bi privukao i navijače, nema ništa. Peruničić jeste bio u solidnoj formi, s obzirom da se izlagao naporima nekarakterističnim za trenera tako što je učestvovao u uigravanju akcija, ali… U poslednje vreme baš je zapeo kako bi se našao klubu, međutim, telo ipak nije izdržalo.
Zvezda je ostala bez osam igrača koji su igrali u jesenjem delu sezone, a sada na listu povređenih dospeo je i trener… 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.