Nikolić: Ne smemo da se jurimo sa Zvezdom, dolazimo da se borimo

Izvor: Blic, 19.Apr.2014, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ne smemo da se jurimo sa Zvezdom, dolazimo da se borimo

Trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić rekao je da je Crvena zvezda apsolutni favorit u predstojećem duelu četvrtog kola domaće Superlige.

"Zvezda je apsolutni favorit, pogotovo na domaćem terenu. Nikako ne smemo ući u jurnjavu s njima, jer imaju izuzetno sposobne igrače. Mi smo dosta slabija i umorna ekipa, ali se nećemo predavati, pružićemo sve od sebe", rekao je Nikolić.

Kragujevčani trenutno imaju jednu pobedu manje od Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Superligi, pošto su posle prvog kola i poraza od Partizna vezali dva trijumfa, protiv Crnokose 90:74 i Metalca 80:69.

"Zvezda je nas veliki zalogaj. Nama je važno da se borimo za prva četiri mesta i da pobeđuejmo slabije ekipe, da u tim mečevima učinimo maksimum", rekao je Nikolić.

On je dodao da crveno-beli, pored kvaliteta, imaju i prednost duge klupe, kao i da se izostanak Raška Katića i Ivana Radenovića neće mnogo primetiti.

"Kod njih u timu svi igraju, jako su dobri, imaju odlične individualce. Katić im neće igrati, za Radenovića nemam informaciju, ali će nadomestiti oni to svojom klupom", rekao je Nikolić.

Strateg Radničkog rekao je da njegova ekipa ima dosta problema sa povredama, pošto će čak pet igrača biti van tima, a da se posle duže pauze u ekipu vratio Stefan Jović.

Crvena zvezda će u subotu od 19 časova u hali Pionir dočekati Radnički u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.