Ni smrt im nije sveta: Navijači Galate ubili Marka, pa mu zviždali

Izvor: Sportal.rs, 23.Nov.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni smrt im nije sveta: Navijači Galate ubili Marka, pa mu zviždali

Navijači Galatsaraja ubili su nožem sa leđa 25-godišnjeg navijača Crvene zvezde Telekom Marka Ivkovića pre meča dva kluba koji je u petak odigran u Istanbulu u okviru šestog kola Evrolige. Ne samo što tamošnja policija prebacuje odgovornost na navijače crveno-belih i poručuje da je krivac za svirepo ubistvo među njima, jer su se navodno međusobno potuklu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << a trener Atmana naziva navijače teroristima, nego pristalice Galate nemaju ni trunke poštovanja, ne poštuju čak ni mrtve.

Novi skandal desio se pre utakmice između Galatasaraja i Bešiktaša u turskom šampionatu. Košarkaši jednog i drugog tima, treneri i članovi stručnog štaba, minutom ćutanja su želeli da odaju počast srpskom navijaču, ali su se sa tribina čuli uglavnom zvižduci.

Novi skandal navijača Galatasaraja možete da pogledate OVDE.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.