Ni plava, ni smeđa već ronze: Ovo je glavna boja kose za 2015!

Izvor: Šminkerka.com, 01.Feb.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni plava, ni smeđa već ronze: Ovo je glavna boja kose za 2015!

Plavuše i brinete, žao nam je , ali “ronze” je najtraženija boja u 2015!
Kada je počela sezona dodela prestižnih filmskih nagrada, sa Golden globes, kao prvima u nizu, jedna stvar nam je više zapela za oko od samog crvenog tepiha: specifična nijansa crvene kose koju obožavaju mnoge holivudske dame s A-liste.

Iako smo i pre, zvezde poput Julianne Moore, Eme Stone viđali u crvenim nijansama, ovogodišnja Golden globes dodela nas je ubedila da je novi trend u svetu kose >> Pročitaj celu vest na sajtu Šminkerka.com << – klasična crvena boja spojena s bogatim, bronzano-smeđim podtonovima, ili ti jednom rečju: “ronze” (kada se crvena boja stopi sa bronzanom).
Ova super-sjajna nijansa ima u sebi naznake bakarne i kestenjaste, što je čini IT bojom 2015. godine! Ako nam ne verujete, ili ako razmišljate o tome da se priključite “ronze” trendu, pogledajte kako su poznate glumice iznele poemnutu boju i potražite u njoj inspiraciju koja vam treba!

Izvor
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Šminkerka.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šminkerka.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šminkerka.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.