Nejt Volters odradio prvi trening sa Zvezdom: Sa loptom se nije “družio” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejt Volters odradio prvi trening sa Zvezdom: Sa loptom se nije “družio” (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde, a sa njima i novo pojačanje Nejt Volters, odradili su poslednji trening pred duel 3. kola Evrolige protiv Barselone (sreda, 19).

Amerikanac, koji je pojačao spoljnu liniju ekipe Dejana Radonjića, nema pravo igre protiv Katalonaca, pa je iz tog razloga radio odvojeno od ostatka ekipe, bez lopte, budući da mu je takva vrsta relaksacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i bila potrebnija posle dugotrajnog puta iz SAD.

Njegova aklimatizacija na novu sredinu i privikavanje na zahteve trenera ne bi trebalo da traju dugo, jer je reč o igraču koji je već imao iskustva sa evropskom košarkom noseći dres Bešiktaša.

Volters je, takođe, donedavno bio u punom treningu sa Denverom, koji ga ja na kraju otpustio, pa je i njegova fizička spremnost nešto što neće biti problem za stručni štab crveno-belih.

Amerikanac, od koga se očekuje da rastereti Stefana Jovića u oba pravca, pogotovo u napadačkim kreacijama, radio je vežbe istezanja uz kondicionog trenera Zvezde, a sve pod budnim okom Dejana Radonjića, kome se, u to smo sigurni, u glavi roje taktičke zamisli za meč sa Barselonom.

Crveno-beli, kao i Barsa, u meč ulaze sa pobedom i porazom u prva dva kola.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.