Nedović: Vraćam se ovog leta u Zvezdu, potpisali smo ugovor!

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović: Vraćam se ovog leta u Zvezdu, potpisali smo ugovor!

Naš košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović je mnoge iznenadio svojom objavom na Fejsbuku da se vraća u klub u kome je i ponikao, Crvenu zvezdu.

"Od sledeće sezone ponovo u Crvenoj zvezdi. Ugovor je potpisan do kraja sezone 2015/2016", napisao je Nedović na ovoj društvenoj mreži.

Ma koliko ova vest mogla da obraduje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navijače crveno-belih, nema sumnje da se radi o prvoaprilskoj šali, pa će morati još vremena da prođe da bi ovaj mladi igrač Valensije, sa NBA iskustvom iz Golden Stejta, ponovo zaigrao u Zvezdinom dresu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nedovićeva prvoaprilska šala

Izvor: TV Arena Sport, 01.Apr.2015

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović je mnoge iznenadio svojom objavom na društvenim mrežama da se vraća u Crvenu zvezdu...Na kraju je ispalo da se radi o prvoaprilskoj šali...Ma koliko ova vest mogla da obraduje navijače crveno-belih, nema sumnje da se radi o prvoaprilskoj šali, pa će morati...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.