Navijačka provokacija Albanaca

Izvor: RTS, 24.Nov.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijačka provokacija Albanaca

Navijači fudbalskog kluba Lepenci iz Kačanika na utakmici istakli transparente na kojima se veliča smrt navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića i "učinak" njegovog ubice.

U nedelju su navijači širom Evrope odali počast tragično nastradalom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću, koji je u petak ubijen u Istanbulu. Ipak, bilo je i onih koji ne poštuju ljudski život i tragediju veličaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Navijači fudbalskog kluba Kluba Lepenci iz Kačanika na Kosovu i Metohiji, istakli su tokom utakmice transparente sa porukom "Počivaj u paklu M. I." i "Dobar posao, Aslane", koji veličaju smrt srpskog navijača u Istanbulu.

Da podsetimo, u nedelju su navijači Partizana, tuzlanske Slobode, ali i Spartaka iz Moskve, transparentima odali poslednju počast ubijenom Ivkoviću.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.