Navijači Galatasaraja zviždali na minut ćutanja Ivkoviću

Izvor: Studio B, 23.Nov.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Galatasaraja zviždali na minut ćutanja Ivkoviću

Navijači Galatasaraja sramotno su se poneli uoči današnjeg prvenstvenog meča protiv Bešiktaša pošto su zviždali na minut ćutanja, kojim je odata pošta ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.

Odlukom turskog košsarkaškog saveza svi današnji mečevi nacionalnog prvenstva (Istanbul BB - Fenerbahče, Banvit - Eskisehir i Galatasaraj - Bešiktaš) počeli su odavanjem pošte stradalom navijaču, ali su se navijači Galatasaraja oglušili na to i sramotnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ponašanjem potrudili se za novi skandal.

Trener istanbulskog kluba Ergen Ataman bezuspešno je pokušao da smiri publiku, koja je, kada je prošao minut, počela da skandira "Turska, Turska".

Ivković je ubijen u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige u Istanbulu, gde je Crvena zvezda gostovala ekipi Galatasaraja, i biće sahranjen u ponedeljak na Bežanijskom groblju u Beogradu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Galatasaraja zviždali na minut ćutanja Ivkoviću (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2014

Navijači Galatasaraja sramotno su se poneli uoči današnjeg prvenstvenog meča protiv Bešiktaša pošto su zviždali na minut ćutanja kojim je odata pošta ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću...Odlukom turskog košarkaškog saveza svi današnji mečevi nacionalnog prvenstva (Istanbul...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.