Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu, tuči prethodili incidenti sa policijom! Trener turskog tima: Oni su teroristi!

Izvor: Večernje novosti, 22.Nov.2014, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu, tuči prethodili incidenti sa policijom! Trener turskog tima: Oni su teroristi!

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković (25) ubijen je u Istanbulu!Oko 400 "delija" otputovalo je u Tursku na evroligaški meč beogradskog kluba protiv Galatasaraja, ali im tamo nije dozvoljeno da kupe ulaznice i uđu u dvoranu "Adbi Ikpeči".Navijači Zvezde nisu odustajali, želeli da pokušaju da uđu u dvoranu, ali im policija nije dozvoljavala. Zbog toga su izbili i incidenti sa turskom policijom. Nedugo posle toga je ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dvorane došlo do tuče Zvezdinih navijača sa pristalicama Galatasaraja, a u svemu tome je nesrećnom mladiću zaboden nož u srce.Na društvenim mrežama se ubrzo pojavila fotografija ubijenog mladića koja je slikana 2011. godine.- Situacija je tragična, navijaču su zaboli nož u srce i preminuo je. Radimo sve što možemo da svi naši navijači bezbedno napuste Tursku. Mogu da kažem da njihova policija nije dobro uradila posao, jer nije bilo dovoljno policajaca i organizacija nije bila na zavidnom nivou. Upozoravali smo sve da je moguće da se ovo dogodi, ali sada ne vredi pričati. U stalnom kontaktu sam sa premijerom Aleksandrom Vučićem povodom ove situacije - rekao je generalni kozul Srbije u Istanbulu Zoran Marković za "Mondo".Trener Galatasaraja Ergin Atamana nije birao reči kada je osuo paljbu po navijačima Zvezde.- Oko 300 terorista je došlo ovde bez ikakvih karata i napalo je naš narod. Evroliga mora da suspenduje te ljude - jasan je bio Ataman.Provokacije navijača Galate su bile očigledne tokom većeg dela meča, isticali su albanske zastave, a često su uzvikivali i povike "Kosovo, Kosovo".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu, tuči prethodili incidenti sa policijom! Trener turskog tima: Oni su teroristi! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Nov.2014

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković (25) ubijen je u Istanbulu!Oko 400 "delija" otputovalo je u Tursku na evroligaški meč beogradskog kluba protiv Galatasaraja, ali im tamo nije dozvoljeno da kupe ulaznice i uđu u dvoranu "Adbi Ikpeči".Navijači Zvezde nisu odustajali, želeli da pokušaju da uđu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.