Navijač Crvene Zvezde ubijen u tuči  u Čačku

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Crvene Zvezde ubijen u tuči u Čačku

U Čačku je u noći između petka i subote ubijen navijač Crvene zvezde, Aleksandar Jaćimović, koji je prema nezvaničnim saznanjima uboden nožem direktno u srce od strane pristalice Borca.

Navodno je nekoliko navijača Borca bilo sa devojkama na trgu u centru grada. Pored njih su prošli Zvezdaši iz Čačka i još jednog srpskog grada koji su došli kako bi gledali utakmicu.

Došlo je do prepucavanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koje je preraslo u tuču. Tada je jedan navijač Borca upotrebio noz i direktno u srce uboo 22-godišnjeg Jaćimovića, koji je preminuo na licu mesta.

Na sajtu Superlige je objavljeno da je nastradao navijač Crvene zvezde i da se odlaže utakmica Borac - Crvena zvezda.

Policija istražuje slučaj sukoba mladića u Čačku.

Portparolka Policijske uprave Čačak Biljana Nastić izjavila je za Glas zapadne Srbije da je mladić koji je izgubio život preminuo u čačanskoj bolnici posle teških povreda koje je zadobio.

Portparolka čačanske bolnice Biljana Koćovic potvrdila je da su u bolnicu rano jutros, oko 3.30, prevezena dva mladića, dodajući da se radilo o povredama oštrim predmetom.

- Mladić rođen 1995. godine je podlegao povredama, dok je drugi na odeljenju intenzivne nege, ali nije životno ugrožen - rekla je Koćovic.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.