Nastavlja se suđenje Urošu Mišiću zbog prebijanja američkog marinca

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se suđenje Urošu Mišiću zbog prebijanja američkog marinca

Urošu Mišiću, navijaču FK Crvena zvezda, nastavlja se danas suđenje po optužnici za učestvovanje u tuči u kojoj su povređena dvojica američkih marinaca u beogradskom klubu Plastik u februaru 2013. godine.

Mišić se na prethodnom ročistu u februaru ove godine izjasnio nevinim, rekavši sudu da nije učestvovao u tuči.

Mišić je prošle godine već bio osuđen za napad, ali je apelacioni sud tu presudu oborio. Američki marinci nisu se pojavljivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na sudu, niti su davali izjave tužiocu.

Podsetimo, marinac je bio pripadnik obezbeđenja ambasade SAD u Beogradu, a sa kolegom se sukobio sa grupom mladića među kojima je bio i 25-godišnji Mišić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nastavljeno suđenje Urošu Mišiću zbog prebijanja američkog marinca

Izvor: Blic, 01.Apr.2015

Urošu Mišiću, navijaču FK Crvena zvezda, danas je nastavljeno suđenje po optužnici za učestvovanje u tuči u kojoj su povređena dvojica američkih marinaca u beogradskom klubu Plastik u februaru 2013. godine. Mišić se na prethodnom ročistu u februaru ove godine izjasnio nevinim, rekavši sudu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.