Nakon spuštanja na zemlju u Kataru, nastavlja se Superliga

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon spuštanja na zemlju u Kataru, nastavlja se Superliga

Utakmicama 11. kola u nedelju se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, vodeća Crvena zvezda igra u Ivanjici protiv Javora, dok će Partizan biti domaćin Mladosti iz Lučana.

Sve utakmice 11. kola igraju se u nedelju, pošto je reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Super lige juče igrala prijateljsku utakmicu u Dohi, gde je izgubila od domaće selekcije sa 0:3.

Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde od 17 časova igraju u Ivanjici protiv Javora i pokušaće da pobede kako bi zadržali prvo mesto. Beogradski tim je prošle nedelje pobedio Vojvodinu sa 4:1 i vratio se na čelo tabele. Javor u poslednjih sedam utakmica nema pobedu, a poslednja četiri meča odigrao je nerešeno.

Zvezda je prva na tabeli sa 25 bodova, a Javor zauzima 11. mesto sa devet bodova.

Fudbaleri Partizana igraju u Humskoj od 19 časova protiv Mladosti i žele da ostvare petu uzastopnu pobedu kojom bi ostali u igri za najviši plasman. Sa druge strane i Mladost je u dobroj seriji, pošto je vezala tri pobede i nalazi se na petom mestu na tabeli ispod Partizana, sa bodom zaostatka.

Drugoplasirana Vojvodina igra na svom terenu od 19 časova protiv Metalca i pokušaće da pobedi kako bi iskoristila eventualni kiks Zvezde i vrati se na prvo mesto. Novosadjani su u prošlom kolu prekinuli niz dobrih rezultata porazom od Zvezde u Beogradu, dok je Metalac vezao dva poraza i bez pobede je u poslednja tri duela.

Vojvodina je druga na tabeli sa 23 boda, a Metalac je osmi sa 14 bodova.

Radnički iz Niša igra od 19 časova u Novom Pazaru  želi da nastavi niz od pet utakmica bez poraza kako bi se zadržao na trećem mestu na tabeli. Novi Pazar je bez pobede u poslednjih šest utakmica i vezao je tri poraza. Niški klub na trećem mestu na tabeli ima 20 bodova, bod više od Partizana, a Novi Pazar zauzima 13. mesto sa osam bodova.

Beogradski Rad igra od 15 časova u Subotici protiv Spartaka i pokušaće da prekine niz od četiri utakmice bez pobede, Bačka će u isto vreme biti domaćin Voždovcu, Radnik će od 19 časova igrati na svom terenu protiv Napretka, dok Čukarički od 19 časova dočekuje Borac i pokušaće da prekine niz od šest utakmica bez pobede.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija snima i fotografiše utakmicu Radnik – Napredak

Izvor: juGmedia, 30.Sep.2016

SURDULICA – Iz Policijske uprave u Vranju saopšteno je da će se u nedelju, 2. oktobra, u Surdulici snimati i fotografisati fudbalska utakmica kluba Radnik iz ove varoši i Napredak iz Kruševca...Prvenstvena fudbalska utakmica Super lige Srbije počinje u 19 časova na stadionu Radnika...U skladu...

Nastavak na juGmedia...

Božović pred Javor: Reprezentacija je čast, nećemo da kukamo

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016

Pohod ka odbrani titule fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju u Ivanjici...Rival crveno-belih na tradicionalno nezgodnom gostovanju je Javor koji je bez pobede sedam kola, ali i bez poraza u četiri prethodna meča u kojima je remizirao (tri puta 1:1, jednom 0:0)...Dakle, jasno je da ekipu Miodraga Božovića...

Nastavak na Telegraf.rs...

Vošin kvartet i dalje na čekanju, ali Novosađani idu na pobedu protiv Metalca

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac izjavio je da će crveno-beli od prvog minuta zaigrati napadački protiv Metalca, kako bi pokušali da dođu do nova tri boda...Posle poraza od Crvene zvezde, prvog u Super ligi ove sezone, fudbaleri Vojvodine okrenuli su se utakmici protiv Metalca...Crveno-beli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.