NOVI PROBLEM OKO TERMINA DERBIJA: Zauzete Šumice za vikend

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Apr.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PROBLEM OKO TERMINA DERBIJA: Zauzete Šumice za vikend

Dok se još čeka da se oglasi RTS po pitanju prenosa večitog derbija, prvog u plej–ofu, kako bi se tačno znalo kada moće da se zakaže meč, iskrsao je još jedan detalj.
Dvorana u Šumicama, gde Crvena zvezda igra mečeve kao domaćin je zauzeta od petka do nedelje zbog međunarodnog turnira „Trofej Beograda“ i Memorijala „Srđan Janković” u džudou. O tome su crveno-beli dopisom već obavestili kancelariju Lige.
U tom slučaju, kako je i najavio direktor Super >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << lige Vladislav Jovanović ostaje da se obavi razgovor sa predstavnicima večitih, kako bi se našlo najbolje rešenje i konačno zakazao termin utakmice, a trebalo bi to da učine do četvrtka ujutru.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.