Izvor: HotSport.rs, 05.Avg.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA ZVEZDA SUPERLIGE OTVORENO: Kada sam bio u Zvezdi niko u klubu nije znao ko sam ja!

Ognjen Ožegović oduševio je srpsku fudbalsku javnost golovima protiv Sampdorije u Torinu i bravurom protiv Javora, izjavio je da je za šest godina u Crvenoj zvezdi bio potpuna nepoznanica ljudima u klubu i da se sada potpuno posvećuje igrama u Vojvodini.

- Sav sam se predao što većem uspehu Vojvodine na srpskoj i internacionalnoj sceni. Vojvodina je za mene svetinja – izjavio je Ožegović za ‘Sport’.
On je dodao da nimalo ne žali što >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nije ostavio dublji trag u Crvenoj zvezdi, a objasnio je i zbog čega.
- Ne žalim ni najmanje! Kada je trebalo da dobijem šansu ispostavilo se da većina uprave Crvene zvezde ni ne zna za mene! Čak ni na kojoj poziciji igram. Bio sam nepoznanica za trenera Slavišu Stojanovića, ali i za Džajića, Tončeva, Kokezu i ostale čelnike Zvezde – poručio je Ožegović.
Poručio je da je potpuno koncentrisan samo na revanš meč sa Sampdorijom, uveren da njega i saigrače očekuje prepun stadion ‘Karađorđe’ u četvrtak od 21 sat.
- Igraćemo u četvrtak u Novom Sadu kao da nemamo prednost od 4:0 iz prvog meča. Biće to spektakl – istakao je Ognjen Ožegović.
The post NOVA ZVEZDA SUPERLIGE OTVORENO: Kada sam bio u Zvezdi niko u klubu nije znao ko sam ja! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.