Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2016, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEGOVO LICE MU DELUJE POZNATO: ‘Grof’ prekrstio novajliju i dao mu novi nadimak (VIDEO)

Novi fudbaler Crvene zvezde Edson Silva odlično se uklopio u tim Miodraga Božovića.

Sudeći prema prvim danima u Crvenoj zvezdi, Edson Žoze de Luiz se odlično uklopio u tim i predstavljaće veliko pojačanje za ekipu Miodraga Božovića. To je potvrdio i sam strager crveno-belih, ali i potvrdio da neće rizikovati sa povredom u sutrašnje dve prijateljske utakmice.
– Što se Edsona tiče, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kratko je sa nama, nije trenirao mesec dana pa najpre radi na tome da sustigne saigrače. Zbog toga verovatno neće igrati u prva dva pripremna meča na Kipru, da ne rizikujemo da se povredi – istakao je za klupski sajt Miodrag Božović.
Ono što je interesantno iz Pafosa na Kipru jeste da je Božović novajliji ‘nadenuo’ novi nadimak. Kako ga veoma podseća na holivudskog glumca Semjuela El Džeksona, Edsona na treninzima zove ‘Šaft‘, po ulozi koju je ovaj glumac imao u jednom od filmova.
Evo detalja sa današnjeg treninga Zvezde, koja će sutra odigrati dva pripremna meča, protiv Atlantasa od 12 sati i Volgare u 16 časova.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ZVEZDA I NA PRIPREMAMA ‘OKREĆE’: Grujić i Vijeira vodili crveno-bele do pobede

Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2016

U prvoj do dve za danas planirane provere fudbaleri Crvene zvezde na pripremama na Kipru savladali su Atlantas sa 2:1 (0:1).. . Oba gola za crveno-bele postigao je Marko Grujić, a kod oba pogotka učesnik je bio i Hugo Vijeira.. Ali da krenemo redom. Iako je bilo najavljeno da neće igrati danas u timu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.