Izvor: HotSport.rs, 07.Jul.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD ZVEZDE: Pižonu više prija ‘romantika’

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i bivši selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon preuzeće mesto šefa stručnog štaba OFK Beograda.

Na klupi popularnih “romantičara” sa Karaburme Petrović će zameniti Dejana Đurđevića, koji je uoči nove sezone napustio klub i karijeru će najverovatnije nastaviti u Uzbekistanu.
Petrović bi zvanično trebalo da debituje na utakmici protiv Crvene zvezde 18. jula, kada startuje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sezona u Superligi Srbije.
Trenersku karijeru 60. godišnji Petrović počeo je u Crvenoj zvezdi, koju je vodio u dva navrata, a kasnije je radio u Grčkoj, Kini, Rumuniji i arapskim zemljama.
Reprezentaciju Srbije vodio je od 15. septembra 2010. do 14. oktobra 2011. godine, kada se povukao sa mesta selektora nakon neuspeha u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2012.
OFK Beograd je prošlu sezonu završio na 8. mestu nacionalne Superlige.
The post NIŠTA OD ZVEZDE: Pižonu više prija ‘romantika’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.