NIS napušta Zvezdu, ne i Partizan?

Izvor: B92, 05.Mar.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS napušta Zvezdu, ne i Partizan?

FK Crvena zvezda mogala bi da ostane bez svog generalnog sponzora NIS-a, dok će ugovor sa KK Partizan biti obnovljen, najavljuju iz kompanije.

Iako je NIS obećao nastavak sponzorstava srpskom sportu, generalni direktor Kiril Kravčenko je rekao da Zvezda i Partizan ne treba da se nadaju poboljšanju ugovora.

"Kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbal u pitanju, potrebno je postići neki uspeh da bi se opravdao ugovor, a sa KK Partizan ćemo sesti za sto i pregovarati o novom ugovoru", rekao je Kravčenko za "Večernje novosti".

Pad cena sirovina i jačanje kursa osnovnih svetskih valuta prema dinaru, razlog je zbog kojeg je u prošloj godini došlo do pada profita NIS za 42 odsto, u poređenju sa prošlom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIS REVIDIRA SPONZORSKE UGOVORE: Zvezda otpada, sa Partizanom pregovori

Izvor: HotSport.rs, 05.Mar.2015

Generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko je obelodanio da je ova kompanija u 2014. zaradila 42 odsto manje novca nego godinu dana ranije, a to će se odraziti i na sponzorisanje klubova.. . Izuzetno loše finansijsko poslovanje Naftne industrije Srbije u protekloj godini dovelo jedo...

Nastavak na HotSport.rs...

NIS napušta Zvezdu, ostaje uz Partizan?

Izvor: RTS, 06.Mar.2015, 01:02

. Iako je NIS obećao da će nastaviti sponzorstva i pomoć srpskom sportu, prema rečima prvog čoveka NIS Kirila Kravčenka, FK Crvena zvezda i KK Partizan ne treba da se nadaju poboljšanju sponzorskih ugovora.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.