NESHVATLJIVO: Zvezda zbog velike gluposti oslabljena protiv Sparte (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESHVATLJIVO: Zvezda zbog velike gluposti oslabljena protiv Sparte (VIDEO)

Duel sa Česima na programu narednog četvrtka.

Slavoljub Srnić se borio kao lav u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Irtiša, a za odličnu partiju je nagrađen golom u 76. minutu.

Krilni igrač Crvene zvezde iskoristio je asistenciju Branka Jovičića i matirao golmana gostiju, čime je zvezdašima pao kamen sa srca, pošto je Zvezda povela sa nedostižna dva gola razlike, 2:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Srnić je posle gola napravio glupost, jer je otrčao ka najvernijim navijačima na „jugu“ i zaradio žuti karton.

Bila je to treća javna opomena za Srnića u kvalifikacijama za Ligu Evrope i automatska suspenzija za prvu utakmica naredne runde kvalifikacija protiv Sparte iz Praga.

Šteta za Srnića, šteta za Zvezdu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srnić nije razmišljao, preskače Spartu u Beogradu

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017

Fudbaler Crvene zvezde zbog nepromišljene proslave gola protiv Irtiša dobio treći žuti karton i neće igrati protiv Sparte u Beogradu...Foto: MN Press..Crvena zvezda je pobedila Irtiš 2:0 i plasirala se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona...Vladan Milojević može da bude zadovoljan pobedom,...

Nastavak na Mondo...

FOTO-UBOD: Slika zbog koje će Zvezda biti žestoko oslabljena protiv Sparte (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017

Slavoljub Srnić je golom u 76. minutu rešio pitanje pobednika dvomeča Crvene zvezde i Irtiša, ali je potom napravio veliku grešku.. Naime, tokom radovanja, Srnić je otrčao do navijača, da bi se potom popeo na ogradu.. Sudija Fedai San je to okarakterisao kao kršenje pravila, pa je Zvezdinog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.