NE SMETA IM MRAK: Pogledajte bakljadu Delija na meču sa Donjim Sremom

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE SMETA IM MRAK: Pogledajte bakljadu Delija na meču sa Donjim Sremom

Uprkos nestanku struje na stadionu, navijači Zvezde izveli su bakljadu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su golom Nejca Pečnika iz jedanaesterca Donji Srem (1:0) u 10. kolu Superlige, a meč je pored novih bodova za tim trenera Nenada laltovića, obeležila i bakljada pristalica crveno belih, koja je ovog puta izvedena u mraku.

Meč na našem najvećem stadionu, kasnio je više od 20 minuta, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je pola časa pred početak meča došlo do kvara na trafou u blizini stadiona. radnici Elektrodistribucije uspeli su otkloniti kvar, pa je meč sa zakašnjeem odigran, a nedostatak svetla nije smetao "Delijama" da pre početak meča izvedu već tradicionalnu bakljadu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bakljada Delija u mraku Marakane je izgledala ovako! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2014

U trenucima kada je na stadionu Crvene zvezde nestalo struje, navijači crveno-belih su napravili spektakularnu bakljadu..Utakmica Crvene zvezde i Donjeg Srema na Marakani kasni zbog nestanka struje u Ljutice Bogdana...Iako je na stadionu bilo struje na oko pola sata pred početak meča, zbog iskakanja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.