NAJAVA DANA (četvrtak, 17. april): Zvezda od 16 u Pazaru, Partizan čeka Jagodinu! Igra i Nole

Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2014, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (četvrtak, 17. april): Zvezda od 16 u Pazaru, Partizan čeka Jagodinu! Igra i Nole

NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA, 16.00 Crvena zvezda u nizu od 13. uzastopnih pobeda, Novi Pazar cele sezone bez poraza na domaćem terenu. Da budemo precizni na 11 utakmica u grad kraj Jošanice osam pobeda i tri remija. U šest međusobnih okršaja - pet pobeda Zvezde i jedan remi. PARTIZANJAGODINA, 18.00 Drugi derbi 24. kola Superlige, uz ogradu...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda - 14. u nizu krije novopazarska "tvrđava"! (16.00)

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2014

Najteže gostovanje Crvene zvezde u prolećnom delu sezone trebalo bi da bude ono u Humskoj, ali ako se ima u vidu da u Novom Pazaru niko nije slavio od maja 2013. godine, jasno je kakvo iskušenje Zvezdu čeka u gradu na Jošanici.

Nastavak na Sportske.net...

Partizan - Jagodina (uživo)

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2014

U Humskoj se igra još jedan derbi 24. kola Superlige. Partizan posle nove pobede Crvene zvezde ponovo ima imperativ trijumfa, kako bi zadržao šanse u trci za titulu. Golom kapitena Ilića, crno-beli poveli početkom drugog poluvremena, a prednost domaćih duplirao je Škuletić - 2:0!

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.