Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA RADOST SVIH ZVEZDAŠA: Crveno-beli u Barseloni sa najvećim ‘pojačanjem’!

Veliko ohrabrenje za navijače Crvene zvezde posle jučerašnjeg poraza od Olimpijakosa, natpisa o prodaji Stefana Jovića i serije ‘super-teških’ utakmica.

Stefan Jović već duže vreme je van parketa zbog povrede leđa i ‘diskus hernie’ koja ume da bude itekako neugodna. Njegovo odsustvo se itekako oseća, posebno protiv jakih rivala, kao što je to bio sinoć slučaj u meču sa Olimpijakosom.
Danas su se pojavili natpisi da je Jović već >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << potpisao ugovor sa Barselonom, ali je to odlučno demantovano sa Malog Kalemegdana, a sada se pojavila mogućnost da će reprezentativni bek baš protiv Katalonaca pomoći saigračima da konačno obezbede toliko željeno četvrtfinale Evrolige.
FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT


Naime, Jović će otputovati danas u Barselonu sa ostatkom crveno-belog tima, ali nije poznato koliko će Dejan Radonjić moći da ga koristi u duelu sa timom Jorgosa Barcokasa, koji ove sezone ne pokazuje ni približno dobre partije kao prethodnih godina.
Za sada je samo jasno da će biti u avionu za Španiju, sa ili bez opreme, ostaje da vidimo u petak uveče.
The post NA RADOST SVIH ZVEZDAŠA: Crveno-beli u Barseloni sa najvećim ‘pojačanjem’! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.