Izvor: HotSport.rs, 22.Mar.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA KROVU PONOSNI: Jedinstveni smo u Superligi!

Odbor za hitna pitanja fudbalskog saveza Srbije doneo je odluku po kojoj je broj stranaca od naredne sezone ograničen na četiri. I dok će najviše problema zbog toga imati Crvena zvezda, jedan klub može slobodno da kaže da ih ovakva odluka ne interesuje. U pitanju je FK Voždovac, koji u svom sastavu nema nijednog stranog igrača.
– U potpunosti se slažemo sa odlukom gospodina Kokeze i mi kao klub imamo opredeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prvenstveno da forsiramo našu decu koja su ponikla u našem klubu i da igraju naša deca, pre nego stranci koji ne mogu da naprave razliku na terenu, konkretan je Goran Grkinić, generalni direktor FK Voždovac.
– S obirom da sam kao internacionalac igrao u Portugalu, na Kipru i u Mađarskoj, znam da se od stranca traži, da mora biti mnogo bolji od domaćeg igrača. U našem prvom timu trenutno svi igrači imaju srpski pasoš, uključujući i Nemanju Nikolića i mladog Račića. Naša vizija je da forsiramo decu iz naše omladinske škole i tako će biti i u buduće, na neki način hoćemo da budemo srpski Atletik Bilbao, odnosno da budemo prepoznatljivi po igračima koji su ponikli u toj regiji, jasan je bio Grkinić.
Uveliko u ekipi pored Ivkovića, Petrovića, Srećkovića, Asanija, tek pristiglog Duronjića, dolazi i plejada momaka iz omladinske škole poput kadetskog reprezentativca Stuparevića, omladinskog reprezentativca Blagojevića, te Purtića, Vidakovića, Račića, Bigovića, Mihajlovića,Čarapića koji su budućnost FK Voždovac.
The post NA KROVU PONOSNI: Jedinstveni smo u Superligi! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Grkinić: Naša politika je okrenuta našoj deci

Izvor: Beta OMS, 22.Mar.2017

FK Voždovac je jedinstven klub u Superligi. Jedini je tim koji nema stranca u svom timu, saopšteno je iz tog kluba. Danas je odbor za hitna pitanja FSS, na inicijativu Slaviše Kokeze doneo odluku da se smanji broj stranih igrača sa 6 na 4, od sezone 2017/2018. "U potpunosti se slažemo sa odlukom...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.