Muslin: Grof ruši rekord, Zvezdi titula

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: "Grof ruši rekord, Zvezdi titula"

Jedan od najuspešnijih trenera u novijoj istoriji Crvene zvezde Slavoljub Muslin rekao je da je titula rezervisana za crveno-bele i Grofu Božoviću poželeo da obori rekord od 17 vezanih pobeda u ligi.

Fudbaleri Crvene zvezde krupnim koracima hitaju ka tituli prvaka iako je odigrano tek 18 kola u domaćem šampionatu. Sa 15 vezanih pobeda u Superligi crveno-beli suvereno drže čelo tabele zbog čega i bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strateg Crvene zvezde Slavoljub Muslin ne vidi kako bi njegov nekadašnji klub mogao da ostane bez titule.

"Bez neke uvrede, ali titula je rezervisana za Zvezdu. Videlo se već na derbiju da Crvena zvezda ima tim od ugleda, a postignuti rezultati su ostvareni zbog skladnosti igrača i sjajne atmosfere" ocenio je Muslin u izjavi za "Sport".

Crveno-beli su nanizali 15 uzastopnih pobeda u Superligi, a poznato je da rekord po broju vezanih pobeda u domaćem šampionatu drži upravo Slavoljub Muslin čiji je tim nanizao 17 trijumfa u sezoni 2000/2001.

"Poznajem dobro Božovića i u Rusiji smo se nadmetali. Njegova koncepcija rada sa da se pokazuje kao pun pogodak. Nemam dilemu da li će oboriti moj rekord" poručuje Muslin.

Podsećamo da je Slavoljub Muslin u dva mandata na klupi Crvene zvezde osvojio dve "duple krune" i titulu, a tim Miodraga Božovića moraće da savlada još Voždovac, Čukarički i Radnik ukoliko želi da nadmaši rekord koji je postavila generacija 2000/2001.

Recimo i to da crveno-beli narednu utakmicu igraju na domaćem terenu protiv Voždovca, što znači da će na putu ka rušenju rekorda Slavoljuba Muslina ekipi stajati praktično samo Čukarički koji će na domaćem terenu pokušati da zaustavi Crvenu zvezdu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holanđanin potpisuje za Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2015

Fudbalski klub Crvena zvezda učiniće sve da na okupu zadrži ekipu koja nezaustavljivo grabi ka tituli, a u planu su i pojačanja. U tu svrhu Zvezdan Terzić najavljuje dogovor sa Rusima vezano za ugovor holandskog internacionalca...Lider na tabeli domaćeg šampionata nezaustavljivo grabi ka tituli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.