Mudrinski zvanično u Čukaričkom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mudrinski zvanično u Čukaričkom

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski prešao je iz subotičkog Spartaka u Čukarički, potvrdio je superligaš sa Banovog brda.

 Mudrinski je potpisao trogodišnji ugovor i postao peto pojačanje Čukaričkog, posle Nikole Drinčića, Darka Puškarića, Aleksandra Kirovskog i Đorđa Crnomarkovića.

Ovaj 25-godišnji fudbaler ponikao je u Vojvodini, da bi afirmaciju stekao u Jagodini odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je došao u Crvenu zvezdu, a potom igrao u inostranstvu za Grojter Firt i Arau.

Beogradski mediji ranije su preneli da je Čukarički aktivirao otkupnu klauzulu u ugovoru i doveo Mudrinskog za 200.000 evra.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.