Mršava poseta u Ljutice Bogdana (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Mršava' poseta u Ljutice Bogdana (foto)

Matine termin i nepovoljni vremenski uslovi uticali su na to da poseta na stadionu "Rajko Mitić" ne bude na nivou koji održavaju navijači Crvene zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde ugostili su Voždovac u okviru 19. kola domaće Superlige ali su dnevni termin i nepovoljni vremenski uslovi obeshrabrili ljubitelje fudbala.

Pet minuta pre početka utakmice na severnoj tribini nalazila se šačica navijača što možete videti na fotografiji u prilogu, a nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Majo Vujović dao znak da meč počne na stadionu "Rajko Mitić" se okupilo oko 4.000 navijača.

Očigledno je da sjajna forma u kojoj se nalazi ekipa Crvene zvezde i činjenica da tim Miodraga Božovića juri rekord iz sezone 2000/2001 nije probudila želju kod "Delija".

Jasno je da loši vremenski uslovi igraju presudnu ulogu kada je poseta u pitanju ali ne treba zaboraviti da dnevni termin nikako ne odgovara navijačima iz unutrašnjosti su verovatno ostali u svojim domovima.

U ovom slučaju nije pomogla ni akcija fudbalskog i košarkaškog kluba Crvena zvezda koji su navijačima omogućili da sa kartama sa sinoćne evroligaške utakmice u "Pioniru" besplatno uđu na stadion "Rajko Mitić".

Sportske.net

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peh za Zvezdu - Povredio se Katai! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015

Najbolji strelac Crvene zvezde u tekućoj sezoni doživeo je povredu na samom startu meča sa Voždovcem, a posebno brine to što Aleksandar Katai nije imao loptu niti je bio u duelu sa protivničkim igračem kada se požalio na povredu...Fudbaleri Crvene zvezde ugostili su Voždovac u okviru 19. kola...

Nastavak na Sportske.net...

Poruka Delija “mudrim glavama“: Fudbal se igra zbog publike, ne u podne

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2015

Navijači Crvene zvezde nezadovoljni terminom utakmice protiv Voždovca..Generalni direktor Zvezdan Terzić razmišljao je o minusu u klupskoj kasi. Samo paljenje reflektora košta nekoliko hiljada evra. Jeftinije je igrati po dnevnoj svetlosti. U situaciju u kakvoj je Crvena zvezda vrlo bitan faktor....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.