Mouče: Videćete uskoro pravog Pabla!

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mouče: Videćete uskoro pravog Pabla!

"Stigao sam tri dana pred meč sa Valetom, bilo je teško", rekao je žestoko kritikovani fudbaler Crvene zvezde, koji poručuje da pravog Pabla Moučea nismo videli.

Pablo Mouče nalazi se na meti kritika, s pravom, ali...

...poručuje da nije bilo realno da pruži više letos i da će ono pravo pokazati, kad bude spreman!

Argentinski fudbaler Pablo Mouče izjavio je danas da je svestan da ne pruža partije kakve se od njega očekuju u Crvenoj zvezdi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali je pozvao navijače na strpljenje i obećao da će opravdati svoju visoku reputaciju.

"Objektivno, moram više da pružam, znam da mogu mnogo bolje, ali isto tako moram da kažem da sam došao u Zvezdu pre samo dva meseca i potreban mi je period adaptacije. Stigao sam tri dana pred meč sa Valetom, bilo je teško, ali naporno radim da se vratim u potrebnu fizičku kondiciju i pomognem ekipi", rekao je Mouče novinarima u Beogradu.

Mouče je poručio da je imao dosta problema da se spremi jer je odmah po dolasku uskočio u ritam čestih utakmica u Superligi i evropskim kvalifikacijama.

"Došao sam u klub bez priprema, odmah sam počeo da igram i nisam bio na potrebnom nivou. To se odrazilo na moje igre, ali verujem da ću biti sve bolji. Navijači su strastveni i nestrpljivi, žele najboljeg Pabla Moučea i obećavam im da će ga uskoro videti", kazao je on.

Krilni fudbaler dodao je da zna da se nosi sa pritiskom u velikom klubu, jer iza sebe ima veliko iskustvo u Boki Juniors, Lanusu i Palmeirasu.

"Nemam pritisak, igrao sam u velikim timovima kao što su Boka Juniors, Palmeiras, reprezentacija Argentine, osvojio sam šest trofeja i odigrao mnogo utakmica. Znam da se nosim sa pritiskom", rekao je igrač koji je za "gaučose" postigao dva gola na pet utakmica.

Prema njegovim rečima, sjajno se oseća u Beogradu, sviđa mu se grad, i nema ništa protiv da do kraja odradi jednogodišnju pozajmicu.

"Veoma sam zadovoljan u Zvezdi, sjajno sam prihvaćen, kako od saigrača, tako i od čelnika kluba. Svi mi daju podršku da iskažem ono zbog čega sam doveden", zaključio je Mouče.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.