Mitrović: Lepa zaliha za drugi deo sezone

Izvor: N1 televizija, 26.Apr.2017, 03:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Lepa zaliha za drugi deo sezone

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da nema lakih pobeda u ‘večitom derbiju’ sa Partizanom, ali da je njegov tim zabeležio izuzetno važnu u drugom kolu Superlige Srbije.

U četvrtom ovosezonskom derbiju, izabranici Dejan Radonjića su upisali treći trijumf, a svoj drugi u Superligi, rezultatom 85:74.

Derbi kao derbi, kolika god da je razlika u kvalitetu, ne pričam samo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << o ovoj sezoni, već i pre pet i deset godina, retko kada se desi da se derbi lako dobije, a pokazalo se to i sada. Možda je malo rano došao ovaj derbi za nas, nismo na nekom nivou, na kojem želimo da budemo i iz tog razloga mi je drago što smo zabeležili pobedu. I to dvocifrenom razlikom, lepa je to zaliha za drugi deo sezone. Dižemo formu, siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji”, rekao je Mitrović.

Zvezda je sjajno započela utakmicu – serijom 12:0, a Mitrović je na kraju bio jedan od najzaslužnijih za trijumf sa 17 poena.

Osećao sam se dobro, dobro sam otvorio meč. Mnogo je lakše kada dobro startujete, samopouzdanje je veće, onda iz njega dolaze dobre stvari. Ponavljam, mnogo mi je važnije da smo slavili jer smo se u neku ruku i pribojavali ovog derbija, tako da je ova pobeda izuzetno važna”, naglasio je Mitrović.

Na pitanje da prokomentariše pojedine trenutke na utakmici, kada se videla nervosa kod igrača oba tima, mladi košarkaš je odgovorio:

Motivisani su svi igrači dodatno u derbiju, ima tenzija i koškanja, tu je i ‘trash talk’, ali sve je to normalno, sve je to draž derbija. Da nema toga, derbi ne bi bio derbi, sve dok je to u granicama normale, prijatno je svima”.

Naredna utakmica košarkaše Crvene zvezde čeka u nedelju, kada gostuju FMP Železniku.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.