Milovanović: „Čestitam svojoj ekipi na borbenosti“, Lalatović: „Ne razumem ekipu koja se brani sa igračem više“

Izvor: KGsport.info, 22.Nov.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovanović: „Čestitam svojoj ekipi na borbenosti“, Lalatović: „Ne razumem ekipu koja se brani sa igračem više“

Utakmica 13. kola Jelen Super lige između Radničkog i Crvene zvezde završena je bez golova. Posle meča svoje impresije izneli su trener domaćeg tima Neško Milovanović i njegov kolega na klupi Crvene zvezde Nenad Lalatović.
Trener Kragujevčana je gospodski čestitao igračima jedne i druge ekipe na fer i korektnoj igri, pohvalio svoje pulene >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << za borbenost, ali i apostrofirao realizaciju kao već hronični problem, koji muči Radnički od samog starta sezone.
„Uzeli smo bod Crvenoj zvezdi, koja je nekih tridesetak minuta, sa igračem manje, pokazala dobru igru i veliku želju da postigne gol. Mi sa pola metra nismo uspevali da ubacimo loptu u mrežu, tako da moramo da poradimo na toj realizaciji. Ja se nadam da ćemo već u narednom kolu konačno doći do tog gola, budući da na njega čekaju ceo Kragujevac i Šumadija.
Borili smo se koliko smo mogli, dali svoj maksimum i mislim da smo zaslužili daleko veći respekt od drugih ekipa i javnosti. Bilo je puno problema pred ovaj meč, nismo mogli da računamo na četiri standardna prvotimca, ali je ova ekipa uspela da izdrži i ja im čestitam na tome. Tačno je da se fudbal igra zbog golova, ali očekivati da ova ekipa, koja je skupljena za samo dva meseca, da Zvezdi jedan ili dva gole, zaista je apsurdno. Tu još mora dosta stvari da se promeni, da se ekipa uigra, ali ja im još jednom čestitam na fanatačkinoj borbenosti, kao i protivniku na fer i korektnoj igri.“ – zaključio je trener „Đavola“
Trener Crvene zvezde Lalatović nije želeo da komentariše situaciju kada je Planić dobio crveni karton, ali je zaisto prilično grubo i neprimereno iskritikovao svog kolegu na klupi Radničkog i nekadašnjeg saigrača u Milicionaru.
„Ja ne razumem ekipu kao što je Radnički, koja se 40 minuta sa igračem više brani i ne želi da igra fudbal. Zbog toga je naš fudbal tu gde jeste. Njihov trener je tražio od svojih igrača tražio da se valjaju po terenu. To je sramota za trenersku struku. Umesto da napadne sa igračem više i ide na pobedu, on se zadovoljava bodom. Moji igrači su želeli pobedu, ali nas nije hteo gol. Bili smo bolji i sa igračem manje stvorili 4-5 stopostotnih prilika, koje nismo realizovali.“ - istakao je vidno uznemireni Lalatović nakon meča u kojoj je njegova ekipa izgubila dragocene bodove u trci za titulu.

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

MILOVANOVIĆ ODGOVORIO LALATOVIĆU: Ko gubi, ima pravo da se ljuti

Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014, 14:30

Trener kragujevačkog Radničkog Neško Milovanović nije ostao dužan svom kolegi Nenadu Lalatoviću, koji ga je optužio za defanzivnu igru i odugovlačenje da bi došao do boda.. . Radnički i Zvezda u subotu su remizirali u uzbudljivom susretu nakon kojeg su domaći imali više razloga za slavlje.. – Nama...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.